Wat doe ik

 

 

Ik coach en begeleid individuen en groepen. Ik doe dit niet vanuit een standaard methodiek, maar pas toe wat voor die situatie het meest geschikt is.

individueel

Individuele coaching en begeleiding zet ik in bij persoonlijke vraagstukken ÉN bij zicht krijgen op de volgende stap in werk of onderneming.

Ik werk vooral met systemische coaching en met emotiecoaching. Zo nodig combineer ik beide en voeg er nog wat aan toe. Uiteindelijk is dat wat zich bij jou aandient bepalend voor hoe de coaching en begeleiding verloopt.

groepen/teams

Indien er ‘gedoe’ is binnen groepen/teams ga ik samen op zoek naar de oorsprong, zowel met een analytische als met een systemische aanpak. Vaak blijkt inzicht al een enorme stap naar beweging. Zonodig loop ik een korte periode mee.

Gaand! en co

Ik werk graag samen met anderen, zodat we samen beter zijn. Onder Gaand! en co staat hier meer informatie over.

Vanuit de kern in beweging

nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen?

© Gaand! 2019 | Privacy Statement | Algemene voorwaarden