gaand! en co

 

 

Mijn kennis en kunde combineer ik graag met anderen om zo samen van meer toegevoegde waarde te zijn. Op deze pagina deel ik mijn samenwerkingen.

 

explore to know

Met The Bright Perspective werk ik binnen organisaties en in teams waar het stagneert of daar waar gebouwd moet worden. Vanuit een systemisch en analytisch perspectief benaderen wij de vraag om van daaruit te bouwen, inzicht in de oorsprong van problemen te krijgen en beweging te brengen.

Chantal Arends

Met Chantal Arends werk ik samen binnen het onderwijs. We hebben beiden de drijfveer om kinderen zo goed mogelijk te equiperen voor de weg naar en in volwassenheid. We vertalen onze kennis over emoties en kinderen naar handzame inzichten en werkwijzen. Daarmee geven we intern begeleiders en leerkrachten een extra taal en handvat mee in de begeleiding van kinderen.

Vanuit de kern in beweging

nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen?

© Gaand! 2019 | Privacy Statement | Algemene voorwaarden